وبلاگ تخصصی درباره همه چیز

کدنویسی|لایه باز|گرافیک|بازی|طنز|جک|استاتوس فیسبوکی|رمان|لاو|تکست گرافی|دلنوشته

وبلاگ تخصصی درباره همه چیز

کدنویسی|لایه باز|گرافیک|بازی|طنز|جک|استاتوس فیسبوکی|رمان|لاو|تکست گرافی|دلنوشته

کدنویسی|لایه باز|گرافیک|بازی|طنز|جک|استاتوس فیسبوکی|رمان|لاو|تکست گرافی|دلنوشته

بایگانی
آخرین نظرات
  • ۱۰ خرداد ۹۴، ۱۴:۲۲ - مهسا
    عالیه
پیوندها
  • ۰
  • ۰


ترشی به, درست کردن ترشی به
ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.


آماده سازی : 10 دقیقه
مناسب فصل : همه فصول


مواد لازم :

به  1 کیلو گرم
 سرکه ترجیحا سرکه سیب  1 لیتر
 نمک  به میزان لازم

 

طرز تهیه :

من هم مربا و هم ترشى به را درست کردم.

خیلى ترشى اش خوشمزه است و خیلى هم راحته و سریع می رسد.
به ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.

روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است .
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به ها بریزید.
و درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.

بعد کنار غذا و ترشى هاى دیگه نوش جان کنید.

نکته تهیه ترشی به:

این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسیار خوش طعم است.

نظرات (۱)

مر30 از این دستور ترشی! همون خوندن مطلب دهنمون رو آب انداخت!
http://hegzaco.com
پاسخ:
خواهش می کنم عزیز

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی